• Служба підтримки
  • 093 005 88 12
  • iq.education@online.ua
Політика приватності

Політика приватності • IQ | Online Education

Дата останньої редакції: 25/11/2020
У IQ | Online Education ми розуміємо цінність персональних даних і докладаємо всіх зусиль для їх захисту. Мета даної Політики приватності (далі -"Політика") - пояснити, як ваші дані обробляються у зв'язку з користуванням нашим Сайтом, який знаходиться за посиланням iq-education.online (далі - "Сайт").
1. Хто відповідальний за обробку ваших даних?
Володільцем персональних даних є особа - Дудкін Олександр Вячеславович, зареєстрований за адресою: 89200, Закарпатська область, м. Перечин, вул. Маяковського. У цій Політиці ми будемо називати себе "IQ | Online Education", "ми" або "наш".
Якщо у вас виникнуть будь-які питання щодо обробки ваших персональних даних, ви можете звернутися до нас за електронною адресою: iq.education@online.ua
2. Які дані ми збираємо?
Через наш Сайт ми збираємо різні категорії даних. Ви можете переглядати сторінки нашого Сайту не передаючи нам свої персональні дані. Проте, коли ви починаєте використовувати Сайт, ми автоматично отримуємо певні технічні дані, які не вважаються персональними, поки ви не надасте нам додаткові дані про себе.
2.1. Дані, що збираються автоматично.
Нам потрібні ці дані для роботи, підтримки та вдосконалення нашого Сайту. Такі дані включають:
• Дані про браузер та пристрій: ми отримуємо дані про пристрій, який ви використовуєте (тип, модель), а також отримуємо дані про ваш браузер (тип, версія, мова).
• Дані про використання: ми збираємо дані, які стосуються використання Сайту, включаючи ваші дії на Сайті, якщо такі дії є.
• Дані про геолокацію: ми можемо збирати дані про вашу геолокацію (країну, місто) за допомогою сторонніх служб.
• Файли Cookies: ми використовуємо файли cookies в аналітичних цілях та для того, щоб надати вам функції нашого Сайту. Ви можете вимкнути файли cookie у налаштуваннях свого браузера.
2.2. Дані, які ви нам надаєте.
Наш Сайт - платформа онлайн навчання. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина навчалась на нашій платформі, вебінарі тощо, вам потрібно буде зареєструвати її. Для реєстрації, вам потрібно надати персональні дані одного із батьків, а також дані учня, у разі якщо він/вона не досяг(-ла) віку 18 років.
Дані для реєстрації:
• Батьківські дані: адреса електронної пошти, ПІБ, контактний номер телефону.
• Учнівські дані: ПІБ
• Дані викладача: адреса електронної пошти, контактний номер телефону, ПІБ, освіта, кваліфікації, стаж роботи, аудиторія, дні занять, тип навчання, ціна заняття.
3. Для чого ми використовуємо ваші дані?
3.1. Надання вам доступ до Сайту. Ми використовуємо ваші персональні дані для того, щоб надавати доступ до нашого Сайту, щоб ви могли переглядати його сторінки та бачити його вміст, а також для реєстрації ваших дітей на вебінари від IQ | Online Education.
3.2. Поліпшити наш Сайт. Ми можемо використовувати деякі ваші персональні дані для вдосконалення нашого Сайту, в тому числі: для аналітики та статистики, для розробки нових сайтів.
3.3. Маркетинг. Ми можемо використовувати ваші дані для прямого маркетингу, наприклад, для відправлення електронних повідомлень. У таких електронних повідомленнях ми будемо надсилати вам новини про наші курси, знижки та акції, пропозиції щодо розвитку та освіти дитини, а також можливості для розвитку батьків, наприклад, курси, статті та платформи для навчання. Ви можете відмовитись від отримання електронних повідомлень, натиснувши на кнопку у такому повідомленні. Також ви можете надіслати нам листа на iq.education@online.ua з поміткою "відписка від отримання електронних повідомлень".
3.4. Виконання норм законодавства. Ми можемо обробляти певні ваші персональні дані для того, щоб виконувати вимоги законодавства України.
4. Використання файлів "cookies".
Файл "cookie" - це файл, що зберігається на жорсткому диску користувача, що містить дані про користувача. На нашому Сайті ми використовуємо файли cookie для аналітичних цілей. Посилання нижче надають інформацію про налаштування "cookies" для браузерів:
  • Internet Explorer
  • Firefox
  • Microsoft Edge
  • Chrome
  • Safari
  • 5. У яких випадках ми можемо передати або розкрити ваші дані?
    Ми можемо передати ваші персональні дані у наступних випадках:
    5.1. Дотримання норм законодавства та безпека. Ми можемо передати ваші персональні дані третім особам у тому обсязі, в якому це необхідно:
    • для виконання запитів державних органів, постанов судів або для виконання норм чинного законодавства України;
    • для захисту від претензій третіх сторін;
    • для запобігання шахрайству, розслідування випадків шахрайства.
    5.2. Зміна володільця даних. Ми в жодному разі не продаємо ваші дані будь-якій компанії або організації. Однак ми можемо передати ваші персональні дані правонаступнику у разі зміни володільця даних. У такому випадку ми повідомимо вас про те, що ваші персональні дані будуть передані, і на них буде поширюватися інша політика приватності. У вас буде можливість відмовитися від передачі ваших даних новому володільцю.
    5.3. Постачальники послуг. Ми використовуємо послуги третіх сторін для обробки персональних даних від нашого імені. Наприклад, для надсилання повідомлень на електронну пошту, статистики, аналітики тощо. Ми користуємось послугами третіх сторін на умовах, що гарантують захист ваших персональних даних від незаконного використання та поширення.
    6. Як ми захищаємо та зберігаємо ваші дані?
    6.1. Захист даних. Ми використовуємо різноманітні заходи безпеки для захисту персональних даних, які ми обробляємо. Ми впровадили процеси та технології щодо обмеження доступу до ваших даних. Наприклад, дані, які ми отримуємо, доступні тільки уповноваженим співробітникам. Якщо у вас є підстави вважати, що ваша взаємодія з нашим Сайтом не є безпечною, негайно повідомте нас про це, написавши нам листа на iq.education@online.ua.
    6.2. Зберігання ваших даних. Ми зберігаємо ваші дані стільки, скільки необхідно для виконання мети обробки даних відповідно до цієї Політики. Зазвичай, ми зберігаємо ваші персональні дані впродовж 12 місяців з моменту отримання даних від вас. Якщо ви повторно не зв'яжетеся з нами впродовж 12 місяців з моменту передачі нам свої даних, ми видалимо ваші персональні дані із наших систем. Проте ми можемо зберегти деякі дані для резервного копіювання та дотримання наших юридичних зобов'язань.
    7. Які у вас є права щодо ваших персональних даних?
    Ви можете отримати доступ, переглянути, оновити, виправити або видалити ваші персональні дані, які ми зберігаємо, або скористатися будь-якими іншими правами, які передбачені Законом України "Про захист персональних даних". Для цього ви можете відправити нам лист за адресою iq.education@online.ua Якщо ви не задоволені тим, як ми обробляємо ваші дані, ви маєте право подати скаргу до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини.
    8. Політика щодо неповнолітніх.
    Наш Сайт налаштований на дитячу аудиторію, проте ми не обробляємо дитячі персональні дані без попередньої батьківської згоди. Якщо ми дізнаємося, що до нас потрапила інформація про дитину до 18 років без згоди батьків або опікунів, ми негайно видалимо цю інформацію. Якщо ви вважаєте, що ваша дитина передала нам свої дані, будь ласка, напишіть нам на iq.education@online.ua
    9. Як ми вносимо зміни в дану Політику?
    Чинне законодавство України і наша практика обробки даних з часом може змінитися. У разі оновлення Політики ми опублікуємо зміни на нашому Сайті. Якщо ми істотно змінимо спосіб обробки ваших персональних даних, ми надамо вам попереднє повідомлення або, якщо це вимагається законом, запитаємо вашу згоду до внесення будь-яких змін. Ми рекомендуємо час від часу читати нашу Політику, щоб завжди бути у курсі того, як ми обробляємо ваші дані.